fredag 4 augusti 2017

Lite skryt!

Som ni vet så har ju min 17 åriga son ett par diagnoser. Har mycket svårt i vissa lägen. Måste bara få skryta lite om honom!

Han hade 7 st F förra året och hade mycket tuff situation hos sin pappa, så min son valde att avsluta deras relation. Mycket psykisk våld och även fysiskt som tryckte ner honom istället för att stärka sonen.

Och så helt plötsligt så har Alla F på Ht  År 2016 blivit 0, nu när han gick ut 10:e klass på Birgittaskolan i Örebro. Fatta inte ett enda F bara en massa B och C och D och några E

SÅ stolt mamma!! Fatta vad han har kämpat och vi har bråkat om skolan och hur viktigt det är men envis mamma ger sig inte. Och vilket resultat?! Så nu väntar Gymnasium i höst kom in på sin linje han ville också.

Så alla men diagnosbarn ge inte upp gör planering och struktur runt era barn och följ det slaviskt så ger det resultat till slut. Och dom växer med uppgiften.

Jag är så tacksam för at min son kom till insikt och gjorde sitt val alldeles själv, när man blickar tillbaka blir man så ledsen hur och att en förälder kan få sänka ett barn så mycket och när man vänder sig till polis och andra myndigheter så blir man inte betrodd.

Jag vet idag att hade inte  min son valt bort sin pappa så hade jag fått hälsa på en gravsten! så jag är extra stolt över honom att vara så stark och modig... Älskar dig min son av hela mitt hjärta och jag vet att du kommer att lyckas i livet.

Och du vet att din envisa tjatiga mamma alltid finns för dig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar