måndag 27 juni 2011

Blommor till Bröllop!


Har gjort sockerblommor till ett stundande Bröllop!! En arbetskollega till min sambo undrade om jag hade lust att hjälpa henne med detta! Hon skulle göra Cupcakes istället för Bröllopstårta och ville då har blommor som dekorationer!

 Här har jag stansat ut en del av blommorna som jag ska göra till rosa dubbla blommor! Det är ju lite pyssel med detta då allt blir dubbelt så många när man ska göra dubbla blommor.. Jag hade många pauser.. ;O)

 Lite enkla blommor som ska vara i dom dubbla blommorna..

Nyckelpiga ville hennes syster ha, dom fick lite prover inför bröllopet och då skickade jag med Nyckelpigan som en kul grej och den föll hennes syster för! Så jag gjorde 10 st sådana!!

 Här syns dom dubbla rosa och dom enkla rosa!

 Dubbla rosa..
 Prästkragarna i stora och små storlekar..


Nu är dom klara..

 Så köpte jag lite skimmer spray, blev super snyggt...

 Det syns inte så bra när jag tog kort så ni skulle få se på Prästkragarna men dom skimrande så vackert!!Jag paketerade dem i en kartong och la bubbelplast som lager så dom inte skulle gå sönder i flygresan!!
Totalt blev det 84st blommor och 10 st nyckelpigor! 10 timmars arbete avklarat...

Hoppas bara Bruden blir nöjd med blommorna och pigorna!

Ha det gott!//Milla

2 kommentarer:

  1. Tänkte bara tipsa om att just nu pågår en dagens blogg tävling på min blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dagen, det finns även andra tävlingar så passa på att gå in och anmäla dig (kolla på vänster sida av bloggen) Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?:)

    SvaraRadera
  2. Gode tid vad blommor :) otroligt snygga blevd om åxå :)

    SvaraRadera