måndag 11 juli 2011

Mera beställnigar.....

Jaa, jag sitter oich jobbar med en blombeställning till en Pojk tårta.. Det ska vara Prästkragar och blad.. Jag gör både stora och små prästkragar och bladen blir i 2 olika stl. Ochså mina nyckelpigor så klart... Fast dom får hon på köpet!! Hoppas att Han blir nöjd pojken alltså han fyller 3 år!! Bilder kommer!!

4 kommentarer:

 1. Härligt! du har verkligen kommit igång med blommorna du gumman ;)

  SvaraRadera
 2. Vad härligt! Ser fram emot bilder.
  Jag har en tävling nu på bloggen där man kan vinna bl.a. en baksten, kolla gärna. :-)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag undrar en sak, angående temperaturen i bröd. Brukar ta ut brödet när termometern visar 98 grader, men oftast är det efter hälften av den angivna tiden i receptet. Har bakat en del bröd nu och de blir bra men undrar hur du gör? När tar du ut ditt bröd?
  Tack för en fin blogg!

  SvaraRadera
 4. Hej Cecilia>> Jag tempar inte mitt bröd har ingen termometer!!! Jag går på hur brödet ser ut och konsistens.. Har aldrig provat med temp, ska kanske kolla hur det fungerar då..? Men jag brukar ha mitt bröd i ugnen nästan tiden ut och genom att man bakar mycket så får man en känsla hur det ska se ut när det är färdigt... Om man är osäker så brukar jag ta ut brödet och knacka på det!! Låter det ihåligt så är det färdigt... Hoppas du är nöjd med svaret?!!
  Tack för titten och kul att du tycker om min blogg!

  SvaraRadera