tisdag 20 september 2011

BlogAward till mig och alla andra!!!

Jag har fått ett Award av inte mindre är Stina som har Bloggen Tulipans Bakverk Hon gör en massa gott på sin blogg har du inte varit där så skynda dig dit! *LER*


Tusen tack Stina!!


1. Varför började du blogga?

Jag hade nog inte något val där egentligen, det handlade om överlevnad! Jag mådde så dålig pga kroppen att jag behövde något att skingra mina tankar med! Och det fungerade ju....Och så måste jag ju hålla med Stina där att jag gör som hon kladdar på en massa papper och så tapppar jag bort recepten och så kommer jag ju inte ihåg exakt hur jag gjorde.. Och då blir man lite SUR! Nu finns dom dokumenterade inte bara till mig utan till andra som vill prova!


2. Vilka bloggar följer du?

Åhh, ALLA!!! Bakning, matlagning , virkning , stickning , hobby jaaaa allt.. Det finns ju så mycket jag vill lära mig!!  Nu har jag börjat att lära mig att virka! Super kul....
 
3. Vilken är din favorit färg?

Hmm, om du hade frågat mig för ca 5 år sedan så hade jag sagt SVART! Det har jag gjort sedan var var lite flicka... Allt i svart...... ;O)

Men jag vet inte om det är 40 års krisen som jag inte har fått än... Men jag är helt GALEN i ROSA!! Alla nyansera rosa, pastelliga färger.. Mina äldsta barn dom trodde jag hade blivit galen när jag började använda rosa, för jag avskydde den färgen tidigare, varför vet jag inte!?

Men man är ju inte mera än människa och kan ändra sig! Men det mesta  i mitt liv dom senaste 7 åren har ju vänt upp och ner på min tillvaro. Jag har fått uppleva KÄRLEKEN som den ska vara! Så det är ju inte undra på att jag ser världen som en enda stor REGNBÅGE varje dag!


4. Vilken är din favorit film?

Jag har många.. Men en utav dem är: När lammen tystnar med Antony Hopkins


5. Vilket land/länder skulle du vilja besöka?

Oj, jag har ju aldrig varit utomlands så vart vill jag resa?? London, Legoland i Danmark.. Vet inte alls..


Och nu till det svåraste!! Dela ut 5 st Awards till andra Bloggare! Ni är ju så många, att jag måste tänka lite på vilka dom blir!

Tålamod vänner...... *LER*

Här kommer dom!!!!

Den första som jag vill ge en Award till ÄR:

Alvar & Ivars Surdegsbageri

Fanny som driver bageriet bakar på ett ekologiskt sätt som ajg uppsakattar mycket och hon använder sig av "gamla" sädeslag som nästan har varit utdöda isverige, men är nu på väg tillbaka.. Fanny kämpar även emot att man ska anväda sig av så mycket preparat i mjölet. Detär ju så bar som detär NATURLIGT!"!!

Nr 2 är:

Bakverk och fikastunder

Hon bakar så mycket vackert och gott!!

Nr 3 Är:

Sana!! Hennes blogg är helt makalöst vacker!!!Den heter Made by Love

Kika in den bloggen behöver inte presenteras av mig, det görs bättre om du kikar in hos Sana!

Nr 4 Är:

Sarah bakar! Hon bakar en masa gott och vackra tårtor!!

Nr 5 är:

Hjärtekatten  jaa, finner inte ORD för denna blogg. Du får helt enkelt kika in själva och läs om dom!! Vilket jobb de gör! Jag virkar en kissekatt jag med som ska få ett nytt ehm när den är klar! Gör ett bidrag du med!! Missa inte denna underbara blogg!!!!

4 kommentarer:

 1. Hej Milla!
  Du hade nágra frágor angáende virkning.
  Jag använder ett ganska tjockt bomullsgarn, och virknál 3.5. Garnet köper jag här i Spanien. Men du kan säkert hitta nágot liknande i Serige.
  Om du kommer att klara av att virka mina ljuslyktor är helt omöjligt för mej att säga.
  Alla mina andra mönster finns pá bloggen.
  Om du vill ha mer virktips, tycker jag att du ska gá in pá "Mónsterarkivet" en blogg med massor av mönster.
  Lycka till.

  SvaraRadera
 2. Kikar bara in helt snabbt för att önska en underbar söndag och tipsa om att jag har en ny tävling på bloggen... http://blog.godaremat.se/template_permalink.asp?id=614

  SvaraRadera
 3. tack så mycket Milla för de fina award!! vad glad jag blev ;)

  SvaraRadera