onsdag 12 oktober 2011

Utan bredband i flera veckor!!

När man flyttar så måste man tänka först flyttar man telefonen och sedan får man snällt vänta 8 - 10 dagar på bredbandet?!! Vet inte varför med så är det när man har TELIA.... Så vi har inte nätet förrä den 20 Oktober är det sagt!! Håller bara tummen att den fungerar då?! Hur det blir med TV törs jag inte ens tänka på!!

Men vi höres och då är vi i nya huset!!

Kram på ER!!

//Milla

Och , jaa jag har fortfarande TALFÖRBUD!! Jättejobbigt!! Inte jobba heller pga smittorisk, så man är väldigt isolerad när man inte kan prata m.m Så nu har jag skrivkramp i fingrarna för jag skriver en massa på papper så familjen ska förstå mig!! Dock så har Hampus det jobbigast för jag kan ju inte tala alls och han kan ju inte läsa!!!

Han blir både ARG och frusterar när mamma inte svarar!! Men det blir väl bättre snart!

4 kommentarer:

 1. Ja fast de borde kallas Felia, har för andra gången på två veckor varit utan telefon, fick också vänta flera veckor på internet, vi flyttade in 20 december och fick inte internet och tv förrän i januari, hela jul och nyårshelgen utan tv, mindre kul

  SvaraRadera
 2. Linda>> Näää, säge inte så!!! Åhh, då blir ju barnen lite smått galna!! Dom har inte en god service, de borde dom bli bättre på!
  Men det ska bli så skönt att få eget!

  Ha det gott!//Milla

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag heter Erika och arbetar på Telia Kundservice.

  Jag förstår att det är trist att vara utan bredband och tv, det är ju trots allt två viktiga tjänster som man har stor nytta och glädje av.
  Vanligtvis tar det 8-10 arbetsdagar att flytta ett bredband och om det inte finns några hinder så flyttas digital-tv med samma dag.

  Om du känner oro och över din beställning så kan jag gärna dubbelkolla denna. Hör i så fall av dig via detta formulär:

  http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

  Ha en fortsatt fin dag!

  Med vänliga hälsningar
  Erika Börjesson

  SvaraRadera
 4. Erika!! Tusen tack!!! Vilken SERVICE!!
  Jag återkommer absolut till dig!!!

  Mvh Milla

  SvaraRadera