måndag 14 november 2011

Jag är med i Nerikes Allehanda (NA)!!!

Jag var med på Företagsmässan och visade upp mina bröd som vi ska ha på Bageriet och sälja!

Det var super roligt, jag är ju inte så att jag har lust att visa upp mig har lite svårt med att ta emot komplimanger... Tycker det är lite pinsamt... ;O)

Men jag tänkte det kan vara en bra start för oss att visa upp bröd som man endast skulle få smaka på. Vi skar upp lite skivor av brödet och vips så var det folkanstormning vi vårat bord!

Efter en timme så var brödet slut!!! Alla ville köpa brödet .. Och sa vad vill du ha jag betalar!! Ok, tänkte jag visst får ni köpa brödet.. Och så kom NA NerikesAllehanda till vårat bord! Hon skulle prata med mina andra arbets kollegor. Så tog hon en tugga av mitt bröd och så slutade hon att tala med dem och vände sig till mig och vem är du?? Är det du som har bakat dessa bröd.. JA, svarade jag och så ville hon veta allt om mitt bröd.. Super kul!!! Och sedan ville hon ta kort på mig och brödet, men det var ju bara skulor kvar!! Men hon fixade till så vi fick en bra bild av brödet!! Kika på artikeln så får ni läsa lite om mitt nya arbete!!

http://na.se/nyheter/nora/1.1433906-mangsidigt-mote-for-noras-foretagare

Tog lite bilder själv men jag får inte till bilderna tack vara den dåliga uppkopplingen vi har ska försöka med en annan dator!!


Jag hade bakat en massa bröd :

3st olika surdegsbröd nr 1: med bara råg och nr 2: med potatis och nr 3: med rostad havre och dinkel
 inget av surdegsbröden innehåller jäst!!!!

Ett grovt bröd som var jäst i 24 timmar, ett långjäst bröd som man kan rosta det hade jäst i 12 timmar
Dinkel ciabatta och sist men inte minst mitt surdegsknäckebröd men kanel!!!


Kram å ER!!!

1 kommentar:

  1. Åh, grattis det här var riktigt kul för dej!!!

    SvaraRadera