måndag 26 juli 2010

Omdömet för Brödet till Hemmet!

Min son kom hem på fredags eftermiddagen och sa att dom Brukarna på Hemmet var så nöjda.
Vissa som inte var så intreserade av att få bröd till frukosten eller kvällsfikat var lyriska!! Dom frågade Är hon bagare??? Jobbar hos på ett bageri?? Inte?? då måste hon starta ett!!
Alla 12 Brukare sa: bort med det gamla brödet in med det nya!!!! ;O) Dom är för goa!! Lite stolt blir man ju!!
Så då är det bara att baka lite mera till dem för på fredag slutar son med sitt jobb för sommaren! Men vem säger att man inte kan gå dit med en bröd påset elller två ibland!!?
Det är en fröjd att baka till dom som uppskattar ens bak!!
Ta väl hand om våra äldre det är ju trots allt dom som byggt upp vårat samhälle!!

4 kommentarer:

 1. Har precis hittat din blogg. Vad mycket gott du har gjort. :-)
  Jag gillar också att baka allt från tårtor, mjuka kakor och småkakor till matbröd. För ca ett år sen köpte jag Martins surdegsbok och blev besatt av surdeg. Idag bakar jag inte lika mycket med surdeg, men gillar att blanda i surdeg i degarna även om jag använder jäst (lite lat ch orkar inte vänta).

  Kolla gärna in min blogg om du vill:
  bakgladje.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Vilken glädje.. man blir alldeles varm inombords när man kan få göra människor så glada. Klart du kan sticka in med någon påse då och då. Det är guld värd för dom gamla att någon tänker på dom :)
  Du får väl köra det som en grej en gång i månaden :P

  SvaraRadera
 3. Kul att de gillade ditt bröd och att en sådan enkel sak kan göra dom så glada, självklart måste du baka lite bröd till dom då och då

  SvaraRadera
 4. Camilla du ska ha ditt hus med stor tomt och där skall det finnas en BAKSTUGA. Dofterna skall spridas över nejden och många ska få chansen att njuta av ditt underbara bröd.

  varm kram med kärlek Ann

  SvaraRadera