tisdag 14 december 2010

29 September fick jag ett mail!
Hej, jag heter Tina Fallgren och har tillsammans med Niklas Ekstedt, Mat-Niklas, arbetat fram en ny matsajt som heter Matmolnet. Vi har valt ut dig som en av 50 bloggare som vi vill ska få tillgång till sajten först av alla.
Ok, tänkte jag får jag vara med?? KUL!!
Men jag kunde ju inte logga in pga TELIA!! Och nu så ska det äntligen fungera... Hoppas jag ju!!
Och i nästa brev stod det:
KÄRA MATÄLSKARE!
Under de senaste åren har jag sett stora recept och mat-nätverk växa fram och hela tiden känt att många kanske inte förmedlar just den glädje som jag önskar sprida kring mat och matlagning.
Därför har jag utvecklat ett sätt för mat-intresserade att enkelt hitta recept till alla måltider.
Matmolnet vill väcka lusten att laga god och nyttig mat hos svenska folket, och sprida den känslan genom att låta alla få tillgång till informationen som behövs. En sajt om mat som berör allas smak!
Matmolnet handlar om att inspirera och bli inspirerad! Därför hoppas jag hjälpa hemmakockar runt om i landet hitta nöjet i att laga nya spännande rätter till både vardag och fest.
Med hjälp av feedback från Beta-användare har vi lyckats utveckla och förbättra Matmolnet till en produkt som går hem hos alla. Vi är fortfarande intresserade av tankar kring Matmolnet och hoppas användare fortsätter hjälpa oss och ge oss idéer i framtiden.
Om du har frågor eller önskemål, så maila oss gärna på ideer@matmolnet.se
Gå till Matmolnet du med och bli medlem!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar