torsdag 16 december 2010

41 år gammal!

Jaha, då har det gått ett år till?? Uha, vad fort det gick!!! Ja, då är man ett år äldre nu då och förhoppningsvis lite klokare?! Men vet ni vad jag känner mig inte som 41 år?? Hur kommer det sig tycket inte att jag känner mig äldre än jaaa, max 30 cirka!! Att dom sista åren ska gå så ofantligt fort fram, vem har brottom? Man har väl fått mera erfarenhet?? Nja, jag har försökt att fatta att kroppen inte vill när det stejkar. Men det verkar ju inte gå in så noge klokare har jag juj inte blitt! Men nu börjar det nya livet.... Utförsäkrad och arbetslös? Får se vad framtiden har till mig. Har en önskan att få prova jobba i ett bageri till och börja med 25% hoppas att kroppen orkar så jag kanske kan jobba 25% - 50%. Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse! Får se om hon som har bageriet vill ha mig? Hon på Arbetsförmedlingen sa att hon visste andra som vill ha mig om inte hon ville låta mig arbetsträna hon henne. Det låter ju positivt?!! Mitt gammla jobb klarar jag ju inte av lägre som jag hede innan olyckan. Drömjobbet hade jag: USK Undersköterksa på Kirurgakuten nattjänst! Oj, vad det var ett intresant jobb där hade man huvudet på skaft. Inte som nu man kommer inte ens ihåg vad man åt till lunch, glömmer en massa pga denkraftiga hjärnskakningen jag fick vid olyckan. Det tråkiga är att jag glömt en massa vänner, mycket allmänbildat och till och med när jag bakar så måste receptet ligga framme kommer inte ihåg annars hur eller vad jag ska göra! Men nu är det NYA kliv framåt jag tar med oviss framtid, en 41 årig gammal levnadsglad tjej i sina bästa år!! Så GOD JUL & GOTT NYTT ÅR på er alla! Ett råd: Ska ni ut på vägarna i Jul och Nyår så kör försiktigt!!!!!!! Kram Milla

4 kommentarer:

 1. GRATTIS till nya året kan man väl säga då? Hoppas du får ett riktigt härligt nytt år framför dig!!!!!! jag är själv i din ålder och nej jag känner mig inte heller som strax 40....inte en dag över 30 är jag, i sinnet :O) stor kram till dig!!!!

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen! Hoppas du haft en trevlig dag och fått något riktigt gott och smarrigt att äta. :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen. Och lycka till med framtiden jag önskar dig allt gott. Trist är det dock när man inte kan fortsätta med det som man tycker om. Personligen ät jag en medicinare och kan inte se charmen med kirurgi ;)

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för era underbara inlägg!!
  Min dag var helt fantastisk... Många underbara presenter som jag kommer att ta kort på och lägga upp så ni får se!

  Hoppas att ni har det gott!!
  Kram Milla

  SvaraRadera