tisdag 14 december 2010

Julklappar!!

Jag fick vara med och prova lite Julklappar från Coolstuff!! Det är något jag absolut inte ångar!!! Det fanns ju så mycket att välja på.... Jag tog hjälp av mina barn så blev det lite enklare! Jag valde: 1.En silikonformsom ser ut som glasstrutar 2.Pepparkaksgubbar och är avbitna redan??! 3.Och en kakstämpel Visst är som super häftiga!!
Jag provade silikonforman först!! Det gick inte bra.. Så läste jag mig till att man ska ha kallt vatten i först innan man häller i smeten och då gick det bättre!!
Har inte glaserat den än, men ska ha på lingon grädde tänkte jag.. Men dom blev uppätna inna dem blev klara!! ;O)
Kakstämpeln fungerade bra, på både pepparkaksdeg och vanlig deg! Super snygga blev dom! Och så till sist pepparkaksgubarna var nog de som barnen tycket om mest!!! Ska glasera dem med kristyr....
Så vill ni ha super häftiga Julklappar som garanterar ingen annan har,
så gå in på COOLSTUFF och gör någon glad på julafton!!!!
Det ska jag göra helt klart!!!! Finns massor till baren och roliga grejer till mannen i huset och till kvinnan finns det superhäftiga saker till köket vodooknivställ eller varför inte en varm och gosig filt att krypa ner i?
Missa inte att köpa lite udda och häftiga julklappar i år!!!
GOD JUL!!!!

2 kommentarer:

  1. Såg dom där roliga pepparkaksformarna häromdagen.. tyckte dom var coola med sina avrivna ben å armar ;)

    SvaraRadera
  2. Stina>> Dom älskade mina barn.... Formarna är så super häftiga!!Man kan dekorera dem också med kristyr så blir dom ännu coolare! ;O)

    SvaraRadera