onsdag 18 maj 2011

Student Cupcakes!

 Jag fick en förfrågan av min chef om jag kunde göra en Studenten tårta som såg ut som en studenten mössa!
Hjälp tänkte jag ... Det har jag ju inte gjort tidigare... Då sa vi att vi avsäger oss det!

Men precis innan vi skulle lägga på kom jag på idéen att göra Studenten Cupcakes!! Fråga kunde om om är intresserad av det istället för tårta. Har i och för sig inte gjort Cupcakes med sugerpaste heller men det måste ju vara lättare än att täck en hel tårta?!

Nja, tror du hon vill ha det??? Hon ville ju ha tårta.. Fråga kostar ju inte något sa jag!! Min chef ringer upp lite senare och sa att kunden tyckte idéen var super bra!! OJ, det hade jag inte räknat med!!!! Då skulle Cupcakesen vara klara till den 18/5 för provsmakning! Och så i Måndags gjorde jag storbak hemma Choklad med havtorn och en annan med Rabarber och rabarbermousse och den sista med Poppyseed med Lemoncurd och jordgubbsmousse.

Och allt måste ju smakas och bakas innan så i måndags var det storbak hemma och barnen fick ärta alla dessa Cupcakes och sätta betyg! Hampus åt 3 st chokladutan havtorn och en rabarber med jordgubbsmousse på så det är ju ett super betyg. Äldsta pojken han som är 18 år tyckte om choklad och havtorn den ville han ha på sin student nästa år... Och Mellersta pojken tyckte alla vara goda!

Och som ni ser så älskade Hampus chokladsmeten!!!!
Lite blomdekorationer som jag gjorde till Cupcakesen..
Så här blev en... utan dekoration.. Med dekoration... Tycker det är svårt att dekorera så det blir snyggt.. Och en annan... Och den tredje...
Och vad tycker ni??? Ärligt!! Hur hade ni gjort på ett annat vis? Tips???
Men Övning ger färdighet!! Svettigt värre var det idag... Och jag vet ännu inte vad hon tycker om dessa Cupcakes!! Ha det gott//Milla

7 kommentarer:

 1. Tycker du ska satsa stenhårt på dom härligt vackra sommar kuppisarna du hade där först. Studenten och sommar hör ihop :) Sen kan du faktiskt göra såna där små söta student mössor som du åxå sätter på som dekoration.. dom är busenkla att göra ;)

  SvaraRadera
 2. Stina>> Tack!! Jag ska göra egna studentenmössor hade jag tänkt får se om hon gillar dom här först..?! Väntar på svar från kunden.. Pirrigt värre....

  Ha det gott! kram Milla

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé att göra cupcakes. Gillar den lilla nyckelpigan. :-)
  Jättesnygga! Gillar de två första mest, de känns mest "student" över dem.

  SvaraRadera
 4. Erika>> Tack.. Jag tycker dom blev OK.. Ville ha en studenten mössa men jag hade slut på flowerpasten så jag har beställt nu så det blir mössor oxå ifall det blir en beställning.

  Vill lära mig mera om detta!! Det är ju riktigt kul...

  SvaraRadera
 5. Superfina, kul med cupcakes på studenten

  SvaraRadera
 6. Helena>> Tusen tack!!

  Cupcakesfluffan>> Tack, ja lite annolunda! Kan vara roligt med något annat än Tårta!

  SvaraRadera