torsdag 11 februari 2010

Tagit vatten över huvudet!

MMMmmm, det har jag nog gjort! Frågade som jag brukar göra när mina barn fyller år vad dom vill att Mamma ska baka.. Sonen vill ha Cupcakes!!!!!!!! Jaa, visst har jag bakat muffins.. Men inte Cupcakes.. Så nu går huvudet på högvarv.. Vilken smak och vilken form , vilken frosting m.m. Det är det som just nu kretsar min lilla hjärna.. Ja, mamma får göra som hon brukar.. Hitta på något recept själv. Små funderingar har jag ju lite idéer också. Tycker ju inte om sött så SP(sugerpaste) blir det inte, det får bli något annat. Har ju inte heller alla verktyg som man måste ha när man ska göra Cupcakes.. Jag återkommer med detta och då i bild samt form...

2 kommentarer:

 1. Chokladtopping är MUMS Puss och kram på er alla

  SvaraRadera
 2. En god muffins.. Sen smälter du någon god choklad i grädde... låter det stelna över natten och sen plockar du fram choklad/grädd massan och vispar upp den, sen spritsar på muffins och sen över med lite strössel.
  Skit enkelt och jättegott ;)
  Gör inte som jag gjorde första gången.. med massa frosting som skulle ha hur mycket florsocker som helst i..*uääk* det var vidrigt.
  Men ganache som det åxå kallas när man smälter chokladen i varm grädde(grädden får INTE koka) det blir jättegott :)
  Jag har nog några recept på min blogg och sen finns det länkar till många cupcake´s tillverkare som jag har i min länk lista.. så kika runt ;)

  SvaraRadera