onsdag 19 maj 2010

Leverans till dörren!

Jag fick ett STORT paket idag från min samarbetspartner Gerbera levererat till dörren från DHL!! Spännande... Det var en hel Pall med saker!!!
Jag packade upp sakerna och var tvungen att sätta mig ner!!! WOWWW.... Kolla in vilka vackra skålar och formar.
Helt fantasktiskt... Jag kan knappt tro att det är sant.. så jag satte mig ner igen.. Sedan trillade kronan ner och då skrek jag av lycka och då kom min minsta son tittade på köksbordet och sa Åhh, fin.......
Och sedan kom det berömda ordet....BAKA....?
Jaa, Hampus sa jag vi ska baka!!
Tusen tack Gerbera för att jag får chansen att visa era vackra produkter och hur och att man kan baka i dom inte bara laga mat!
Lite fakta om Gerberas produkter!
Gerberas vackra keramik har design från Provence och tillverkas i portugisisk terrakottalera. Keramiken tillverkas för hand i en lera som, med god marginal uppfyller de höga internationella kraven för blyinnehåll i glaserat gods.
Leran är ett naturmaterial så färger och former kan variera, och ytan får med tiden en naturlig marmorering av användandet. Keramiken är handgjord och handglaserad och det kan vara "rinningar" i glasyren och det kan förekomma "hål" i glaseringen , vilket inte påverkar kvaliten eller hållbarheten. Detta gör att varje produkt är unik och har sin egen charm.
All keramik från Gerbera kan användas i både diskmaskin, ugn & mikrovågsugn.
Den är otroligt tålig, jag har haft min skål i 4 år och jag har bakat och vispat pannkaksmet med elvisp i den och inte ett märke eller repa i skålen.
Jag som är fumlig pga min sjukdom(fibromyalgi) har slagit i den i diskhon flera ggr men inte en enda flisa har gått ur den!!
Så den är otroligt tålig och värd varenda krona!!! Snyggare än plast är den också.. ;O)
Och den blir bara vackrare och vackrare med åren!!
Skötselråd innan första användningen:
Ställ keramiken i vatten för att fylla ut porerna. Skall produkten användas till "stående" vätska, fyll med varm fet mjölk en stund. Använd olja istället för smör att smörja med. Ställ inte formen i blöt.

2 kommentarer:

  1. Wow vad vackra, vill också ha så fina skålar, måste kolla in deras sida NU.......

    SvaraRadera
  2. Hej Ann!! Jaa, gör det dom är helt fantastiska att jobba med! Fyller sin funktion i köket mer än väl!! Alla deras färger och former...

    Super bra med tanke på att dom går i diskmaskinen ugnen och i micron!! Vad mer kan man önska?!!

    SvaraRadera